0 In Mallorca

Kendte veje med overraskelser

Man skal selvfølgelig ikke tage til Mallorca på cykel 10 år i træk, hvis man går efter at opleve noget nyt på hvert eneste gadehjørne. Der er rigtig meget kendt og det er en del af glæden.

At man bare kan tage ud på cykel og være hjemmevandt med det samme.

At man kan klare sig selv og ikke er afhængig af at skulle guides rundt af nogen.

Eller at man kan gøre, som jeg gjorde i morges før morgenmaden: Sætte sig til computeren og tegne en rute i Strava – den man helst vil ud på i dag – og så tage ud at cykle den.

Dagen rute blev lige knap 90 km lang. Jeg lagde den ad alt, hvad der hed “Cami” og prøvede at undgå de store veje.

Og det gik fint. Jeg KOM rent faktisk nye steder. Selv lidt “gravel” fandt jeg til min gruppe.

Og når man sidder og prikker en rute ud på et kort i Strava, kan man ikke altid lige se bakkerne. Så det er en SJOV overraskelse, når der kommer nogle GODE og uventede stigninger.

Turen gik ud til bjerget ved Bonany og det bjerg passer fantastisk godt til mit temperament. Der er stille, ikke meget trafik, bløde hårnålesving – udfordring nok, jo, jo! – og en kontrolleret nedkørsel, der fik Kaj til at spørge mig “om jeg egentlig ikke var blevet meget bedre til nedkørsler” 😀

Og udsigten deroppe!

Vi spiste frokost i Sineu.

Kaj var med i gruppen i dag og han kendte en hurtig hjemtur, hvor det stort set gik ned ad bakke hele vejen. Og det var vist godt nok, for det 4. dag på cyklerne og vi kan godt mærke vores ben. Pernille i vores gruppe kørte sit livs længste cykeltur i dag!

I morgen holder vi en rolig hviledag.

PS. Og i dag var det vejr til bare arme 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar