0 Udgivet i Foreningsarbejde

Kick-off mødet hos DIF

Er du SÅ færdig, hvor er Danmarks Idrætsforbund dog et stort hus!

Kick-off mødet i går hos DIF-Sitecore var vildt spændende! Det var fantastisk at sidde til bords med 4 andre webmasters, der har bokset lige så meget med det her cms system som jeg har.

Med til mødet var vores kontaktperson i IT afdelingen og hans chef, og så os 5 nyrekrutterede konsulenter. De 4 andre (alle mænd) repræsenterede en hhv. tennis-, basketball-, idræts- og faldskærmsudspringsklub. Vores cykelklub er ”ældst” på systemet og jeg er den af os 5, der har sat flest sider op. De andre virkede mere ”tekniske”, hvor jeg nok mere har min force på brugerflade og layout.

Heldigvis kan vi frit booke os ind på det områder, vi er ved mest om.

Hold op, hvor snakken gik, både under mødet og under middagen på Restaurant Brøndby.

Pt. kører 110 klubber på DIF-Sitecore. For tiden kommer der 3 nye klubber på hver uge. Vi hørte en masse om årsagen til de ”børnesygdomme”, systemet har haft, som har drillet os så meget, men som der arbejdes på at få løst. Og vi blev indviet i strategien og markedsføringsplanerne, som vi altså nu bliver en del af.

Vi skrev alle 5 under på kontrakterne inden vi forlod mødet kl. 20.00.

Hold op, hvor var jeg træt i hovedet, da jeg kørte hjem til Fyn!

I nat har jeg drømt at jeg kørte landevejscykelløb i sne og slud og storm! Udenfor er det heldigvis tørvejr og vindstille og jeg glæææææder mig til at komme på cyklen om tre kvarter.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar