0 In Arbejdslivet

Ny tandlæge

Jeg har fået en ny tandlæge. Han er asiat.

Han var der pludselig en dag, da jeg kom til tandeftersyn. “Hvor min tandlæge“, spurgte jeg. Han kunne så fortælle mig, at min tandlæge havde solgt sin praksis til HAM, så HAN var tandlægen nu.

Jamen, fint nok.

Han er sød 🙂

Det er svært at forstå hvad han siger. Men han er kompetent og dygtig og tager behørigt hensyn til sådan nogen som mig, der ikke er så tosset med tandlæger (Tandlæger og Gynækologer! DE går sgu bare for tæt på!).

I dag har han lavet en fin ny tand til mig. Jeg knækkede nemlig en kindtand i lørdags (jeg vidste godt den var sårbar, for den har gjort ondt i et halvt år) og i lørdags knækkede den altså.

Ingen vej tilbage – jeg måtte ned og have en ny. Det kunne ikke udskydes længere.

Og så fiiiiin, den blev.

Og så kostede den kun 1500 kr. Ha! Det latterligt billigt. For nogle uger siden var BILEN til bil-doktoren – DET kostede 15.000!

Det var faktisk i selv samme tandlægeklinik, at jeg i 1980 tog store karrieremæssige beslutninger: Jeg skulle IKKE være tandlæge (som jeg ellers indtil da havde drømt om at blive når jeg blev stor). Men så kom jeg i praktik hos den her tandlæge – dengang var der en anden tandlæge – han var 2 meter høj og i modsætning til min nye tandlæge – FRYGTINDGYDENDE. Og som sagt: 1 uge i erhvervspraktik og barndomsdrømmen røg i skrældespanden.

Jeg blev – gudskelov! – aldrig tandlæge.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar