1 In Bolig og hjem

Klædeskabet er solgt

Ud af klædeskabet- eller skulle jeg snarere sige: op af kufferten – henter jeg en BLÅ kjole.

Jeg befinder mig nemlig på et hotelværelse uden for Segeberg, hvor jeg er vågnet efter en god nats søvn. Koncerten i aftes var fed (mere om den senere).

Og jeg glæder mig over, at klædeskabet blev solgt i morges, mens jeg lå i min hotelseng. Det lille BLÅ skab, jeg har haft til salg så længe. Jeg har ikke plads til det og heller ikke brugt for det. Skabet har været Nikolines. Jeg tog det med hjem, da hun ikke ville have det mere. Og nu kommer det videre.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    VenterPaaVinBlog
    23. maj 2022 at

    Det er så dejligt at få solgt, eller givet videre, fremfor at smide ud. Man bliver så tilfreds.

  • Læg en kommentar