2 In Helbredet

Klagen er indleveret!

Jeg hoppede i bassinet kl. 5 i morges. Jeg havde proppet mine silikone-ørepropper godt ind i ørerne og trykket neopren badehætten med rem under hagen godt ned.

Jeg har det nemlig ikke super smart i ørerne for tiden.

En svømmetur = en nat med ørepine, som dog plejer at aftage når jeg kommer ud af min seng og på højkant, hvorved trykket i øret letter.

I dag lettede ørepinen ikke.

7.15 kørte jeg på arbejde og allerede der kunne jeg mærke, at det ikke var godt med de ører. Min hørelse var meget nedsat. Min puls bankede og bankede i mit venstre øre. Til tider lød det som om, det tordnede og bragede i min øregang ….

Kl. 10.07 kunne jeg mærke, at det her var rigtig skidt!

Jeg kunne ikke samle mig om mit arbejde. Så jeg ringede til min læge. Jeg ville høre om jeg kunne komme forbi i eftermiddag og få kigget på det øre.

Jeg har ikke været i kontakt med min læge i 2 et halvt år, så jeg kendte ikke den gås af en lægesekretær, jeg fik i røret.

Hun var mildest talt uforskammet!

Akutte henvendelser skulle ske inden kl. 9, fik jeg at vide. Hvorfor jeg ikke havde ringet noget før? Og hvad jeg regnede med, at de skulle gøre nu?

Jeg blev stik tosset!

Damen måtte da meget undskylde, jeg ringede ulejligede hende i hendes arbejde og at jeg i øvrigt ikke havde planlagt min akutte ørepine bedre.

(Iøvrigt sad jeg på Nordfyn. Min lægen bor i Middelfart. Min bil var kørt til Odense sammen med Kaj. Ik’ spor praktisk, at få øre pine nu. I sådan en situation er det upraktisk at have 2 job at pendle efter og kun én bil.)

Nu gav sekre-sure-tæren mig modstræbende en tid kl. 14. “Men jeg skulle ikke regne med noget.” Hvad, skulle jeg ikke regne med. Hjælp? Tak! Det er gået op for mig!

Kaj kom og hentede mig over middag og flyttede resten af sin arbejdsdag til hjemmekontoret. Jeg tog til læge.

Her startede jeg med at indlevere en STOR klage over hendes sekretær. Jeg vil ikke finde mig i en så uforskammet tone, når jeg henvender mig til min læge! Hvad bildte hendes lægesekretær sig ind?!

Klagen blev taget til efterretning med et “vi er godt klar over det” og “sådan skal det jo heller ikke være”. Mit øre blev undersøgt. Jeg er lettet over, at det ikke som sådan skyldes mine X-antal timer med hovedet under klorvand (turde da slet ikke fortælle den sure lægesekretær, at min ørepine måske var selv-påført?). Øreproblemerne skyldes nogle ‘lidt stive’  og væskefyldte trommehinder, som driller mig.

Nu er jeg på øredråber og næsespray og panodil og har næste øre-check på fredag.

Jeg udsætter lige svømmetræning nogle dage. I morgen vil jeg tage Cannondale med på arbejde og cykle hjem efter fyraften.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Frank
  29. august 2017 at

  “Vi er godt klar over det” …..Ok hvorfor sidder hun så derude endnu ? Håber din læge er bedre til sygdomme ..

 • Reply
  Helle
  29. august 2017 at

  Det var også min tanke.

 • Leave a Reply

  Read more:
  Sommer i Skæring

  I har været en af den slags dage, man kan leve længe på. Kaj og jeg tog turen til Skæring. Her startede vi dagen i Emilies have. Bøgehækken var blevet...

  Close