0 In Gravel biking

Klampe Kaj

Klampe Kaj i værkstedet.

Mam Helles vinterstøvler har fået nye hestesko på. Og det’ dejligt, for de gamle var rustne og kunne ikke klikkes ud mere og det er ved at være for koldt at cykle i sommer MTB sko.

Således iført varme vinterstøvler, tog vi en knap 40 kilometer lang eftermiddagstur på gravel-cyklerne. Jeg viste Kaj nye steder i Strib, hvor han aldrig havde været og vi lagde vejen forbi vennernes byggeprojekt (ny indkørsel), hvor Kaj arbejdede hele sidste lørdag.

Og så skynde sig hjem før lygtetændingstid.

Jeg FATTER ikke at weekenden er ved at være slut. Hvor blev de 2 fridage dog lige af?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Jeg må give den gas!

Baghjulets officielle cykelsæson startede i går, men min nye cykel kom ikke på gaden. Da jeg vågnede, var der 5 gr. frost og is på vejen - så jeg tog...

Close