0 In Tour de Paris

Klar til dag 3

Jeg ligger i min seng på Hotel Primula i Bremerhaven – psssssssssyyyyyy – mussestille, så jeg ikke vækker cykelrytteren ved siden af mig. I går fik jeg en ordenlig skideballe af ham, fordi jeg larmede rundt på værelset inden hans vækkeur skulle ringe. Hver times nattesøvn er vigtig.

Jeg er frisk og udhvilet og klar til 3. dag i depot 2 sammen med Bjørn og Vibeke – med hvem jeg har det rigtigt hyggeligt.

I dag skal vi smøre nutella- og honningmadder til 135 ryttere (minus 1) og snitte Ananas skiver til lige så mange.

Hver dag er der kaffe, TONSVIS af kage, frugtfade med flere slags frugt, nødder/rosiner, energibarer og – meget karakteristisk for Kenneth og Gitte Dini=: Masser af snolder! Slik i rigelige mængder, har jeg ikke set i andre depoter end Dini Tours. De må næsten blive deres varemærke 🙂

Og rytterne spiser godt – og når depotet er pakket ned og vi kører til hotellet, er lastbilen lettet for flere hundrede kg, som i stedet befinder sig i maverne på deltagerne.

Når rytterne ankommer til depotet, hænger de cyklerne på stativerne – og MEGET VIGTIGT: Så vasker de hænder! Med sæbe og “sprit” – INGEN må sætte sig til bordene, før der er vasket hænder. Der er ingen vil ved, hvor (især mændene) har haft deres fingre sidst, efter en cykeltur og hygiejne er topprioritet på depoterne, næst efter hygge og indbydende mad.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar