2 In MTB

Klar til Hærvejen

Slanger? – check!
Stor madpakke? – check!
Drikkedunk? – check!
Varme sokker? – check!

Kl. er “kvart i kvalme”. Hærvejsturen står for døren.

Rygsækken er fyldt.

Nu skal mavesækken fyldes: En stor portion havregryn. Kaffe og rugbrød. Masser af kalorier!

Mens jeg spiser filosoferer jeg: Når jeg spiser en solid, kulhydratrig kost er jeg tyk og stærk og koncentreret og  “skarp i pæren”! Og jeg kan cykle.

Når jeg lever på en kulhydratfattig, 1400 kaloriers kost, så bliver jeg tynd og svag og træt og deprimeret og “pyldret”. Det er en mærkelig logik, som ingen af alle de “livsstils-konsulenter-à-la-tab-et-kilo-om-ugen-og-bliv-fit”-coachingfirmaer, som jeg har været med til at holde økonomisk liv i de seneste to år, har kunnet forklare nærmere.  Spis grønsager og dyrk en hel masse sport – så bliver du tynd og dit vægttab er beviset på, at vores forretningskoncept er en succes – og “Vi søger succeshistorier” – uhhh, jeg er ikke én af dem.

Til genhæld skal jeg på Hærvejstur!

Dagens etape er på 65 kilometer – den starter ved Blåvand fyr og går til Holme Å Camping ad vandreruten. Det bliver med garanti hårdt, og jeg får brug for hver eneste kalorie, jeg kan få ned i dag.

Hav en god lørdag derude.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lene
  28. marts 2009 at

  Tak i lige måde Helle og god tur. her starter rengøringsturen 😉

 • Reply
  Touborg
  29. marts 2009 at

  Jeg håber du har en rigtig fed tur. 🙂

 • Leave a Reply

  Read more:
  Bro Genåbningsløbet

  I dag løb jeg min kun 2. 10-kilometer nogensinde. For mens jeg har cyklet omkring 70 motionscykelløb i mit liv, så kan det stadigvæk tælles på bare 2 hænder, hvor...

  Close