0 In Motionscykelløb

Klar til Hjerterdametouren

Hjerterdametouren 2017 står for døren – det er i morgen. Vejret lover godt og jeg skal med for 5. gang.

Jeg får selskab af en enkelt klubkammerat – Helle. De øvrige 108 kvindelige medlemmer af Baghjulet, har vi ikke kunnet lokke med.

Af de 110 kvindelige medlemmer i Baghjulet, er en vis del medfølgende (ikke-cyklende) hustruer, som er en del af et familiemedlemskab. Nogle af kvinderne er medlemmer, vi sjældent eller sågar aldrig ser i klubben. En anden lille del cykler kun mountainbike. Ca. en tredjedel af de kvindelige medlemmer er pensionister, der kun cykler på Baghjulets daghold, vi ser dem ikke til aften eller søndagstræninger.

Så selvom 110 kvinder lyder af mange (og iøvrigt er det dobbelte af det antal kvinder vi var i klubben, da jeg blev medlem) – ja, så er der ikke mange piger at cykle landevej med.

Slet ikke, hvis man skal køre efter cykelturene, ud til motionscykelløb. Det synes jeg selvfølgelig er lidt trist, efter som jeg stadigvæk godt kan li’ at komme ud til motionscykelløb. Jeg kigger misundeligt efter de store grupper af piger i ens cykeltøj, som cykler sammen.

Så er det godt jeg har Helle i morgen. Hun henter mig tidligt i morgen. Jeg er i hvert fald top-klar.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar