0 Udgivet i Foreningsarbejde

Klubfarverne til Grand Départ

Jeg sad klistret til skærmen da der var Tour de France holdpræsentation til Grand Départ i Tivoli i går aftes. Baghjulet havde sendt Gitte af sted som repræsentant. Hun skulle cykle sammen med et af holdene. Hun skrev hjem til pigerne, at det blev Moviestar holdet, hun skulle cykle med, så vi sad klar og kiggede efter Gitte og klubfarverne.

Og jublen brød ud, da Gitte tonede frem på skærmen. Annegrethe fangede det her billede:

Min jubel ville ingen ende tage, da jeg endda fik en lille video. “Yess!!”, sagde jeg (og glemte helt at slukke kameraet igen).

Og hold op, hvor Baghjulets klubtøj bare tager sig godt ud. Vores klubnavn fremgår tydeligt, ingen kan være i tvivl om, hvor vi kommer fra. Farvene er flotte og trafiksikre – og så har vi ingen reklamer på tøjet. I Baghjulet har vi aldrig haft reklamer på klubtøjet. Vi har i alle klubbens 40 år, aktivt besluttet, at vores tøj skal være fri for sponsornavne. Vi betaler vores tøj selv. Det er vi SÅ glade for.

Jeg har engang været medlem af DCU Motions bestyrelse og jeg kendte alle danske motionscykelklubber i DCU. I aftes genkendte jeg ikke én eneste klubtrøje (ud over vores egen) af de 21 motionscykelklubber, der cyklede master. Jeg så bare en masse sponsornavne. “Nå, der kommer “Kvickly””, sagde Kaj syrligt.

Det er nu 6 år siden vi fik det nye klubtøj i design af Inge Lynggaard Hansen. Jeg har kun hørt én, der ikke kunne lide vores tøj. Denne sætning (hørt på Provanceturen): “Jeg kan ikke li’ deres tøj”. Jeg kan huske, at jeg tænke “Deres?”. Jeg tænker ikke “deres” tøj, jeg tænker “vores” tøj.

Her torsdag morgen holder jeg ferie og og udenfor gryer en dejlig sommerdag.

Jeg går og pakker. Landstævnet i Svendborg står for døren og jeg glæder mig helt vildt.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar