0 Udgivet i Defekt!!!

Knas i kranken

Kæææft mand, hvor var jeg træt da jeg kom hjem fra arbejde i dag. Jeg sluttede dagen med 2 messe-møder, hvor jeg var i 4 timer. Det er som om det er gået op for mine chefer, at jeg forlader dem – jeg har sagt op. Mine dage i huset er talte – jeg har fundet mig et nyt job.

Nu skal de sqeeeeeze det sidste ud af mig, inden sommerferien 🙂

Da jeg kom hjem væltede jeg omkuld på min solseng og snorksov lige indtil Kaj vækkede mig og sagde, at kl. var 18. Hvis jeg ville ud at cykle, skulle jeg nok til at vågne?

Ud på cyklen jeg kom. Jeg drog med gr. D mod Jylland.

Men ak …. Cannondale har knaget og knirket i kranken den seneste tid.

I dag var det helt tosset. Jeg kunne faktisk ikke hold ud at køre på hende. Så jeg takkede af og drejede hjem over.

Jeg røg ud på en masse store lorteveje – ikke mam-Helles kop te. Jeg er nemlig ikke så god til at finde de små vej i Jylland. Men hjem til Fyn fandt jeg og da jeg nu havde fået vinden i ryggen, slog jeg et par ekstra sløjfer på min tur og fik trods alt 61 kilometer på bogen.

Men SÅ kørte jeg også Cannondale på Kajs cykelværksted.

Eftermiddagslur og cykeltur har gjort mig godt. Jeg er friskere og kan stadig få noget ud af aftenen.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar