0 In Kraveben

Knirk-knack-knirk-knack

Jeg mødte Lena i Føtex i dag.

Ja, det er en af cykelpigerne og hun er fysioterapeut. Hun spurgte til mit helbred og “Ja, jeg ved ikke rigtigt … jeg synes måske ikke helt ….” begyndte jeg. Men Lena var resolut. Der midt i Føtex, mellem vores indkøbsvogne stak hun hånden ind under min bluse og helt op under min 8-talts bandage.

Her greb Lena med sin højre pege og tommel omkring mit højre kraveben. Knirk-knack-knirk-knack, sagde det, idet Lena skubbede min brækkede knogle frem og tilbage.

Nej …”, rystede hun så på hovedet. “Det er ikke stabilt …”

Ak og ve .

Og Lena ved ét og andet om brækkede knogler, det gør hun. Hun er mountainbikerytter og har haft brækket flere forskellige ting og jeg glemmer sent dengang til gymnastik for 6 år siden, hvor hun og Martin tørnede sammen under løb og Lena faldt og lå der på gymnastikgulvet, med benet brækket og foden stikkende vinkeltret ud i den gale retning. Gyyyyyys – det var uhyggeligt!!

Ikke desto mindre kan jeg med stolhed melde, at jeg i dag kun har spist én – én eneste – Ibumetin! SÅ lidt har jeg kunnet klare mig med – lidt fremad, må det da gå 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar