8 In Vejret

Kold dag, at tisse huller i sneen …

Sidst på formiddagen mødtes jeg med en veninde. Hun havde fridag i dag og vi havde aftalt at gå en lang, lang tur i skoven.

Det var frostvejr og frysende koldt. Stierne var spejlglat – uuuhhhh hvor var jeg glad for, jeg ikke var på cykel. Veninden og jeg havde faktisk flere “skrid-uheld”, bare til fods.

Lillebælt var blikstille i dag. Hvor er sådan en kold februardag i skoven dog tyst.

Og øde! Hvilket jeg især var glad for, da jeg efter ca. 8 km skulle tisse. Nu!!! (Det var morgenkaffen, der trængte sig på.)

Servicemeddelelse: De offentlige toiletter ved Gals Klint er låst af, sådan en kold vinterdag. Så står man der! Så er der ikke andet at gøre, end at finde en busk …. og dem er der som bekendt ikke mange blade på, en dag som i dag. Så er det som sagt godt skoven er mennesketom, sådan en tirsdag formiddag i februar. GODT man har lært, at klare sig under primitive forhold – men ufff, sikke en kold dag at “tisse huller i sneen” på   =:-O

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Kirsten
  23. februar 2011 at

  Det er helt klart også det der er mit største problem – først at finde et sted hvor man overhovedet kan komme til at “træde af” uden at drukne i flere meter sne. For derefter at trække bukserne ned og i bogstavligste forstand fryse r…… i laser. Og tænk hvis man ikke kan få alle lagene op på plads igen!
  Har overvejet at man burde have en slange monteret så man bare kan lade det løbe uden at skulle stoppe…

 • Reply
  Helle
  23. februar 2011 at

  Det er faktisk det eneste jeg misunder mandekønnet – det er den der praktiske “slange” de har monteret i forlængelse af urinrøret. Den er god i mange sammenhænge. Vi mangler den tit, vi kvindelige motionscykelryttere.

 • Reply
  Anne-marie
  24. februar 2011 at

  minder mig om den gang jeg skulle træde af.. under vintercup.. iført alskens cykeltøj..mens Leo læste spørgsmålet kunne jeg så sidde dér og svare..
  ;o)

 • Reply
  Merete
  24. februar 2011 at

  Har i ikke hørt om Tisseletten? *G*

 • Reply
  Helle
  24. februar 2011 at

  Praktisk, Anne-Marie og nej, Merete. Hvad er en Tisselette for noget?

 • Reply
  Merete
  24. februar 2011 at

  http://tislet.dk/

 • Reply
  Helle
  24. februar 2011 at

  Interessant! Mon den er til at have med i baglommen på sin cykeltrøje?

 • Reply
  Merete
  25. februar 2011 at

  Det vil jeg da tro – god fornøjelse ihvertfald *G*

 • Leave a Reply

  Read more:
  Vold mod kroppen

  Jeg har sovet ad H…… til i nat, efter tirsdag aftens cykeltur, hvor jeg kørte VOLD mod mig selv. Hvorfor lærer jeg aldrig at stå af i tide, når jeg...

  Close