0 In Vejret

Koldeste maj rinder ud

Den koldeste maj i 149 år rinder så småt ud og efter en måned med så meget regn og kulde, lover de en weekend med solskin. I bare begejstring smækkede jeg alle vinduerne op i morges inden jeg gik min 5 kilometers morgentur og da jeg gik på hjemmekontoret sad jeg så og småfrøs over mit arbejde.

OK …. varmen er ikke rigtig kommet endnu.

Dramatisk himmel over køerne i min forhave.

Jeg har cyklet rekord lidt i maj – lysten har ikke været der. Jeg tangerer 2012 (hvor jeg gik med et nyopereret kraveben) og 2014 (hvor jeg var på Filippinerne). De sæsoner blev gode alligevel, så det håber jeg også denne her bliver. Som i 2012 har jeg jo en billet til Odense-København i år … hvis ellers det bliver til noget?

Men jeg har svømmet! Hvor har jeg svømmet. For nu er der åbent igen og det er SÅ god træning for mine brækkede ribbet. Jeg render til test 3 gange om ugen, for at kunne komme i mit fitness center og glæder mig til vaccination.

Ellers bød ugen på opfølgende EKG og jeg ønskede mig selv tillykke med mine prøver. De så fine ud. Ingen tegn på hjerte-kvababbelse .. pyhhh. Om få uger skal jeg af med Brilique, pillen som jeg har taget 2 gange om dagen i snart et år. Så er jeg nede på 3 hjertepiller om dagen.

Vi starter weekenden i aften hos gode venner. Og så håber jeg, at kunne lokke min mad med ud på en mand-kone tur.

God weekend derude.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar