0 Udgivet i Vi ser cykelløb

Kom så onkel Slaaaauuuuu!!

Jeg stod i mit fulde cykeloutfit i morges, klar til afgang og en cykeltur med gruppe D. Og så nærmede det ondeste uvejr sig bag Lillebæltsbroen og dag blev til nat. Sikke et uvejr!

“Vi ses på tirsdag”, skrev turlederen … Han blev hjemme.

Det gjorde jeg også …

Af med cykeltøjet igen og en tur på hjemmekontoret. Jeg kunne nå nogle timers arbejde, inden uvejret var drevet over og det endelig blev vejr til en cykeltur. Jo – for jeg øver mig. Slut med at pjække. Ud på cyklen!

55 km i 8-taller i min baghave. Jeg var ikke på noget tidspunkt mere end 10 km fra min hoveddør. Strava fortæller mig, at jeg nu er “ahead of pace”, jeg har indhentet det, jeg tabte i den kolde maj måned.

Og så hjem og se DM i fjernsynet. Cykelløb ses nu også godt i fjernsynet.

Vi hepper på Annas Onkel Slau og han kørte sig til en flot 8. plads.

Weekenden rinder ud. Hvor pokker blev den lige af? I morgen er det hverdag igen.

Og i morgen er det 14 dage siden, jeg blev vaccineret mod Corona og dermed skulle jeg få mit Corona pas, hvorefter jeg kan gå i svømmeren, uden at skulle rende til test hele tiden. DET bliver sgu rart 🙂

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar