0 Udgivet i Lyd og musik

Kontant betaling ved levering

Jeg kortede træningsturen en anelse af i aftes. Der lå flere opgaver derhjemme, jeg godt lige ville nå inden aftenen var gået helt.

Bla. fik jeg afsluttet og leveret den festsang, som jeg havde liggende. Og den blev go’, syn’s jeg selv. Der var “kød” på historien til 50-årsfødselaren, selvom den emmede lige så meget af en hel masse historier, som netop IKKE skulle nævnes på sådan en dag. Så vidt jeg forstod, noget med en hel del rod i voksentilværelsen.

Den klarer vi også. Voksenrodet blev behændigt pakket væk i sjove barndomsoplevelser.

De sværeste opgaver jeg har været stillet i den forbindelse, det er i de to familier jeg har skrevet til, som havde oplevet alvorlige ulykker – i begge tilfælde et trafikdræbt barn. Den der “tomme stol” familien har haft, også på den her højtidsdag. Et tragedie, man ikke skal græde over ved en fest, men som omvendt er så traumatisk, at den ikke kan forbigås.

At få sådan én skrevet med ind, på en god måde, det har været svært. Jeg måtte gøre mig umage og havde min korrekturlæser (mor) med ind over, før jeg afleverede opgaven. I begge tilfælde blev familierne heldigvis glade for den måde, det blev gjort på.

Nå men sangen blev afleveret i aftes – pr. mail – og det med at levere produktet pr. mail er noget, jeg er begyndt at gøre i “nyere tid”. Det er praktisk, men har givet et andet lille “problem”: Der kan godt gå et stykke tid, inden folk får taget sig sammen til at få betalt! I modsætning til i gamle dage, hvor kunden hentede sangen personligt, og havde kontanter med.

Kontant betaling senest i forbindelse med levering, om jeg må bé!

Det er MIN tid, den KOSTER og jeg giver ikke kredit! 

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar