0 In Ferie/ Ud på tur

Korsika – 2. transportdag

Det skulle vise sig, at vores hviledag i går var god for benene. Jeg havde stjerneben fra morgenstunden af ! Deltagerne var blevet delt i 3 grupper, så vi fik flere at cykle sammen med i dag. Vores gruppe blev døbt gruppe 1 og vi startede en halv time før de andre 2 hold.

Aftenen før havde jeg studeret højdeprofilen og vidste derfor hvad der ventede og det var godt for min psyke. Vi skulle starte med “18xBåring Bakke” (så ved man det). Så fladede ruten lidt ud. Vi tog os tid til en dejlig kaffepause.

Derefter kom der en MONSTER HÅRD 4 kilometer stigning i “Sa Calobra” kategori (KUN 4 km). Det er på toppen, Dorte og jeg er foreviget her.

Maaaaand, det var varmt! Sveden løb én ned i øjnene, mens vi sled os op til toppen. Og her var ventede gr. 2 og her var fest og ballade.

Der var frokost depot (baguette og ost/skinke og denne gang nok til alle) og så ventede en 15 km lang nedkørsel.

Aldrig i mit liv, har jeg kørt så lange nedkørsler som i dag! Jeg kommer sidst ned af bjerget, men jeg er ligeglad. Jeg er tryg og i kontrol.

Efter nedkørslen, ventede en 10 kilometers opstigning med ca. 4% i snit. Der var så smukt, jeg har simpelthen aldrig set så flot en cykeltur. Ruten mindede mig om Amalfi Kysten, hvor jeg var for 3 år siden. Den var SÅ dejlig at cykle og gik så fint for os alle sammen.

På denne strækning mødte vi gr. 2 igen og vi kom til at cykle de sidste kilometer mod hotellet i Porto sammen med Kaj og de andre.

Vi landede i Porto sidst på eftermiddag. Jeg var træt, men ikke smadret og jeg er fuldstændig blæst bagover af den flotte cykeltur. Vi får altså rigtig mange skulderklap fra mændene, Dorte og jeg – de eneste piger på turen og mellem os sagt er vi faktisk også ret godt tilfredse med vores indsats.

I morgen er der overliggerdag, dvs. vi skal bo på hotellet her i 2 dage. Endnu har vi ikke helt besluttet programmet for i morgen, men for mit vedkommende bliver det ikke til en hård cykeltur. Der skal være kræfter til næste transportetape, som er på onsdag.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar