0 In Ferie

Korsika-ruterne

I aftes fik vi tilsendt Korsika-ruterne fra Ruby Rejser, som er vores rejsearrangør på turen. Og det er jeg glad for, for det har “stresset” kontrol-Helle her, at jeg 5 dage før afrejse, stadigvæk ikke anede hvor jeg skulle cykle.

Og uha – sommerfuglene begynder at blafre rundt i maven. Dag 1: 113 km og 2300 højdemeter. Første tur starter straks vi stiger ud af flyveren om morgenen, efter en udrejse der starter hjemmefra Middelfart kl. 03.30.

Jeg kan se i min Strava, at den tur med flest højdemeter, jeg nogensinde har cyklet, er “De 24 Hårnålesving” på Mallorca, mine kongeetaper på Mallorca og “den benhårde bakketur” med Hanne, Peter og Kaj i 2013.

Men jeg skal ikke bekymre mig for forhånd. Ride with GPS er nemlig lidt postiv med højdemeterne, står der i mailen.

Så jeg slår sommerfuglene ihjel og pakker min cykel til den sidste cykeltur inden afgang på lørdag. Den tur kommer til at gå hjem fra arbejde og Cannondale kommer med i bilen fra morgenstunden. Kaj skal nemlig køre mig på arbejde, for hans bil er på værksted.

De er begyndt at snakke om regnvejr i eftermiddag. Men lige nu er jeg ligeglad. Jeg har skruet hovedet ind på at cykle hjem – så pyt med vejret.

Hjemturen bliver 35 km lang og dermed lander mit kilometerantal år til dato på 4.460 km og 32.600 højdemeter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Lettet for mit eget pres

Jeg sneg mig med til et informationsmøde om Tour de Paris 2012 i går aftes. Ikke så meget fordi, jeg havde brug for informationer - mere sådan bare for hyggens...

Close