3 In Film & Fjernsyn

Krøller stadig tæer

Nå – men jeg fik mig da placeret med min kande te foran fjernsynet i aftes, for at slappe af og lade mig underholde.

Røg ind på TV2. Her så jeg et program der hed noget i retning af “Klamphuggerne”. En familie har haft en ekstrem dårlig oplevelse med et håndværkerfirma – nu skal vi have mester nakket på nationalt TV.

Først en minutiøs gennemgang, af det dårlige arbejde han har udført og den dårlige opførsel han har lagt for dagen. Rigtig uforskammet fyr …

Så en konfrontation med Klamphuggeren – Journalisten med det skjulte kamera i knaphullet. NU skal han ha’ skal han.

Jo for – fyren er et svin! Han har jo ligefrem fortjent, at få sit liv og sin forretning ødelagt for åben TV skærm (hvis han ikke allerede har klaret det sidste selv) -…

Alligevel krøller jeg tæer og føler mig pinligt berørt, da den store konfrontation ruller over skærmen (“Hvorfor har du gjort det?!”, råber jounalisten mens hun løber efter hans firmabil).

Til slut i programmet træder “the good guys” ind – de go’e håndværkere ordner familiens problemer og rydder op i byggesjusket. Vi får selvfølgelig tilpas mange closeups af logoet på ryggen af svendene.

Og SÅ sætter violinerne ellers ind! Der smøres vaseline på kameralinsen og vi ser hvor dejligt, den her hårdt ramte familie nu har fået det. Vi når også lige et nærbillede af taknemmelighedstårerne i øjenkrogen inden rulleteksterne …

Pyyyyhhhhh – endelig er programmet slut.

Skænker mig endnu en kop te – næste program handler om ulovlige hundehandler …. journalisten med det skjulte kamera i knaphullet …. “Hvorfor har du solgt hunde med ulovlige papirer??”, spørger hun fornærmet hundehandleren – en unge pige, som forskrækket kigger ud gennem sprækken i sin hoveddør – hun er et svin, er hun. Hun skal nakkes – hun fortjener jo ligefrem, at få sin hundehandlerforretning ødelagt på nationalt TV …..

*suk*

Måske egner jeg mig bare ikke til afslørende journalistik på TV?

Jeg slukker for TV2 – jeg er blev 2 skonumre mindre, da jeg lusker i seng med en god bog kl. 21.40 ….

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Helle K.
  14. november 2008 at

  Jeg ser stort set ikke TV2 – ihvertfald ikke de journalistiske programmer – jeg synes, at det ligner Se og Hør alt for meget.

  Kan du have en god weekend hos din elskede i Norge 🙂

 • Reply
  Helle
  14. november 2008 at

  Det kan du tro. Tak 🙂

 • Reply
  Limmer
  14. november 2008 at

  Enig, de køre lige et nr. for langt… selvom jeg da føler med “ofrene” og ikke kan forstå mennesker begår ulovligheder mm. for ussel mammon.
  God weekend deroppe;-)

 • Leave a Reply

  Read more:
  Cykeldebut med forhindringer

  I dag kom dagen, hvor vi skulle prøve at se, om vi kunne få gjort en cykelrytter ud af Nikoline. Kaj havde tilpasset min gamle Bianchi, så efter aftensmaden cyklede ...

  Close