0 In Bolig og hjem

Kravlegårde, skolebøger, partytelte ….

Tremmesenge, kravlegårde, partytelte, legetøj, legoklodser, dukker, skolebøger, hans skolebøger, børnenes skolebøger, mine skolebøger …

20151014_192436

Vi er nået til loftet over garagen … og HIMMEL! … hvad man dog finder frem.

20151014_193331

Noget af det sorteres nøje ned i praktiske, klare plastikkasser med låg (det skal være nemt, når vi skal flytte det næste gang). Blandt andet fandt jeg den her tegning, som jeg tegnede den 28. oktober 1976:

hellestegning

Folk af familien vil vide, at det faktisk ligner min far ret godt, som han så ud i 1976, siddende i sin lænestol foran fjerneren med svaj i bukserne, bakkenbarter og langt hår i nakken. Jeg tænker, at drengen med kasse-bukserne, der står bag min far og kommenterer på det han ser i fjernsynet, må være min lillebror.

Jeg fandt også det her billede, af min elskede Kajse-basse – 21 år gammel og i færd med at svejse (med sine initialer skrevet på arbejdshandsken). Jeg syntes han var så sej, når han håndterede farlige maskiner og svejseapparaturer – for pokker – jeg bliver helt forelsket i drengen på billedet (igen). Og se lige de krøller der! Dem har hans piger arvet. <3

kajsvejser

Men det går fremad med flytningen, det gør det. Bare vent – om en uge er vi rigtig meget længere og hvor er det bare godt, at få RYDDET OP 🙂

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Alene hjemme 3

Kom altså til at begrave mig i bøger i går – Lene Gammelgaards beretning om Everest fik en (for mig) overraskende slutning: Ekspeditionsleder Scott Fisher fra Mountain Madness kom ikke...

Close