0 Udgivet i Fest

Krøller eller ej

Jeg er inviteret til fødselsdagsfest i dag og i den hyggelige anledning, bestilte jeg tid hos en frisør – jeg har ikke været hos frisøren siden før Coronaen.

Min egen frisør holder ferie, så jeg fik tid hos den første mulige, der havde en ledig tid. Jeg skulle klippes af eleven. Jeg var ikke nervøs for at betro hende mine tyndslidte spidser.

Sidste gang du var her…. “, begyndte eleven og fandt et kort frem. Nå? De havde ligefrem gemt mine data fra 18-08-18 (hvor jeg var der sidst før sølvbryllupsfesten. Datoen var særlig og salonen var fuld af brude og bryllupsgæster).

Jeg fik en laaang tale om, hvordan jeg fik mit hår behandlet den dag for snart 2 år siden.

Dernæste spurgte hun mig, om jeg ville have vasket mit hår? “Det er med i prisen”. Jeg havde lige vasket hår hjemmefra, så jeg takkede nej – det nok ikke var nødvendigt?

Nå?“, sagde eleven (med et overraskende skuffet udtryk i ansigtet) “Det er bare fordi, når jeg skal klippe, så er det bedst at …. og du får jo også hovedbundsmassage”.

Nå?

Jamen så skidt pyt da – hvis hun virkelig så gerne ville. (Måske var det noget med hendes frisøruddannelse?)

Jeg fik vasket hår og fik hovedbundsmassage og tilbud om massage i ryggen (massagestol) og benene op og noget koldt at drikke. Så fornemt, så fornemt.

Bagefter fulgte en laaaang salgstale om de produkter, hun havde vasket mit hår i og krukkerne blev linet op foran mig, under talen, som om hun var i gang med en produkt-præsentation. Jeg tænkte, det var nok den salgstale, hun var oplært i at skulle give mig og den var hun jo gået glip af, hvis jeg ikke havde fået hårvasken?

(Og jeg begyndte at skæve til klokken …)

Min spidser blev klippet. Det tog ikke lang tid. Ikke meget udfordring i den klipning og eleven klarede opgaven fint.

skulle håret tørres og da eleven hørte jeg skulle til fødselsdagsfest, foreslog at vi kunne bruse mit naturlige fald op til krøller?

Jo da – giv den bare gas.

Flere lange produktpræsentationer og taler om alle de cremer og midler hun masserede og sprayede mit hår med, både før og efter tørring (jeg talte til 4). Flere produkter linet op foran mig.

Mit hår krøllede flot da hun var færdig og hun spurgte om jeg kunne li’ resultatet. Jeg sagde, at ja – det kunne jeg .

Jeg roste hende.

Betalte 550 kr.

Og kørte hjem.

Her bandt jeg de løse krøller op i en hestehale. Jeg ville ikke kunne holde ud, at have hængehår en hel dag! Krøller eller ej …

Nu er jeg klar til en hyggelig fødselsdagsfest hos Gitte og solen skinner og lover en dejlig varm sommerdag, perfekt til en havefest. Hvor heldig kan man være?

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar