2 In Mad

Kuk i kalorierne

Efter sådan en træningstur som i aftes, går der fuldstændig kuk i kalorieregnskabet – sådan er det hvert år når sæsonen går i gang.

Jeg glemmer alt om diætistens “du-må-ikke-spise-frugt-for-det-feder”-strategi. Jeg er FLAD og TRÆT og DEPRIMMERET, jeg kan ikke tænke klart og jeg har kun én tanke i hovede: kulhydrater!! Og de skal én vej og det er ind i gabet og ned i maven!

I går indtog jeg derfor sammenlagt 411 gram kulhydrat – det er (om jeg så må sige) en tendens siden sæsonstart 6. april.

Indtaget i går: 2500 kal.
Cykeltræning forbrugt: 1700 kal.

Derfor har jeg taget 1 kg på – status her til morgen 73,3 – 200 gram mindre end 1. januar alt mit bøvl (og min alkoholafholdenhed) til trods   🙁

 

Sådan er det hvert år …

Den eneste fordel er, at når jeg rejser mig op i pedalerne på bakkerne og træder igennem, så er der kraft bag! Og i gruppe C ligger jeg faktisk (til forskel fra i gruppe B) med i den bedre halvdel og det er egentlig helt sjovt at prøve.

Og mens jeg skrev dette – vupti! – væk var morgenmaden.  Jeg skal have en skrive rugbrød mere, ja jeg skal så! Om 40 minutter skal jeg på cyklen til arbejde – tour-retur 30 kilometer.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lupo
  16. april 2008 at

  Tja, man føler tydeligt yo-yo-effekten nogle gange. Her på garagen går det også op og ned – bestemt – dog har jeg (ret fast) smidt 3 kg i år.
  Har jeg ret i, at det godt kan blive indvilket og svært, når man dyrker sport. Det håber jeg din diætist har fat i. Jeg håber ikke, du har opgivet, Helle…

 • Reply
  helle
  17. april 2008 at

  Næ … Jeg stædig som bare fanden. Jeg er spændt på om min diætist kigger i motionskalenderen, som jeg også taster i – eller om hun kun kigger i mad-regnskabet. Jeg har nemlig ikke købt og betalt for “motionsrådgivning”, så det er ikke med i min pakke.

 • Læg en kommentar