0 In Hverdagen

Kun lidt tilbage af 2011

Tja, så er der ikke mange dage tilbage af det gamle år.

Det bedste der skete for mig i 2011, det var da jeg efter svære overvejelser besluttede mig for at gå fra en ulidelig situation, hvor jeg oplevede krænkelser og overskredne grænser. Op til min beslutning var jeg død-ulykkelig, frustreret og indstillet til samtaleterapi hos en erhvervspsykolog (og det, selv om jeg med min sunde fornuft godt kunne se, det ikke var MIG der havde brug for terapi).

Efter min beslutning var jeg lykkelig, lettet og fri.

Jeg var igen den gamle, glade Helle og aflyste terapien.  Jeg var overrasket over, hvor meget jeg lod mig påvirke af det jeg oplevede. Måske skyldes det, at jeg normalt udelukkende er omgivet af mennesker der respekterer og anerkender mig – på godt og ondt. Sunde relationer.

Jeg lærte at huske, at vi mennesker altid (med mindre vi er låst inde) kan vælge at rejse os og gå. Man føler sig stærk, når man ved, man selv har valget.

Det værste der skete for mig i år 2011 …

Åhh – jeg føler mig så taknemmelig, så taknemmelig over at kunne sige, at det værste der skete for mig var, at jeg slog mig og brækkede kravebenet.

En lille tynd, ubetydelig, ikke livsnødvendig knogle – og det eneste der skete ved det, var at jeg ikke kunne cykle i 8 uger.

Hvor er jeg heldig!

I aftes så jeg 2011 kavalkade på TV2 og da de nåede til tragedien i Norge og de 77 dræbte unge mennesker på Utøya – så var jeg lige ved at tude.

Rent galt blev det, da Lene fra Aqua sang ”Kringsatt af fjender” på norsk.

Børn og unge, der udsættes for forbrydelser og grusomheder …. Det overgår alt!

Ud af min våde øjenkrog, kom jeg til at kigge på Kaj. Han så ud som om, han havde mistet koncentrationen ved sin computer. Han kiggede op og ind i fjernsynet …

Lige der, blev der ikke vekslet mange ord i vores stue.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar