0 In Tour de Paris

Kun materielle skader

Det har været en fin-fin dag i servicebilen. Det er en sand fornøjelse, at være servicemedarbejder på Tour de Paris i år. Det er vi alle sammen enige om. Der er mere personale på – det hele klapper bare. Der er tid til at nyde det hele og hygge om gæsterne.

I servicebilen har vi ikke haft alvorlige skader. Min chauffør har travlt ved alle depoterne, for der er hele tiden cykler der skal justeres, bremseklodser der skal skiftes eller klamper der skal fornyes.

Kort før 2. depot fik vi en en melding om et styrt – HELDIGVIS kun med materielle skader. Jeg sad netop og snakkede i telefon med Irene. Jeg var i færd med at sætte hende i forbindelse med en anden af vores klubkammerater – ham der brækkede kravebenet i forgårs. For er der noget Irene (sygeplejerske) kan, så er det at sørge for man kommer i kontakte med de bedste kravebenskirurger på Kolding Sygehus. Tro mig – jeg taler af erfaring.

Servicebilen drejede omkring og fik hentet den uheldige. Det var Heinrich. En var kørt op i ham og nu var hans stel knækket og han kunne ikke cykle videre.

heinrich1

Skaden så ikke godt ud – men det ER kun materielle skader.

heinrich2

Godt nok materielle skader for mange penge. Uhyggeligt mange penge, forsikrede Heinrich mig. Godt han har forsikringerne i orden.

heinrich3

Heinrich tog turen hen mod depotet i servicebilen, hvor han fik gjort en lånecykel klar. Den kørte han resten af etapen på.

Vi er ankommet i Ankum.

Vi har fået tildelt vores værelser og har fået udleveret RATIONERINGSMÆRKER på aftenens koteletter – Personalet her på sportshotellet er stadig i chok efter sidste år, hvor Dini Tours sultne cykelryttere spiste dem ud af huset.

Jeg synes bare et hotel, der kalder sig et sportshotel skulle lære at lave mad NOK til sportsfolk.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Så kom det ud

Mandag, bedst som syren er på vej ud af kroppen, efter Alpetramp dagen før, ser jeg på Facebook, at en af mine (nu tidligere!) venner har delt resultatlisten for klubben....

Close