0 In Løb

Kvindeløb i Geografisk Have

Det var det fineste vejr, den dag jeg tilmeldte mig Kvindeløbet i Geografisk have i Kolding. Jeg forestillede mig hvor hyggeligt det ville være, når veninden, hendes veninde og jeg selv sad på græsset efter løbet, og spiste den picnic, der var inkluderet i startgebyret.

Men ak – det blæste og ruskede og var småkoldt da starten gik. Jeg luntede ud på den 5 km lange rute, som var rigtig fin – dejlig geografisk have der, dejlige stier, en smuk sø. Den første kilometer var jeg ved at brække mig, men så blev jeg varm og jeg fandt rytmen og var tilfreds med mit løb.

Det tog mig 35 minutter at tilbagelægge de 5 km – og SÅ kom regnen.

Jeg stillede mig til at vente og kunne fotografere veninden og hendes veninde, da de kom i mål.

Picnic’en åd vi i ly af regnen inden vi trillede hjem ad.

Lidt synd med vejret, men ellers en rigtig dejlig og hyggelig aften.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Overskudsdeling

Mon ikke jeg skulle dele lidt ud af mit overskud til drengene i DCU motion i aften? Fire numre af Baghjulets klubblad 2008 - kvit og vederlagsfri godnatlæsning for den...

Close