0 Udgivet i Helbredet

Kvinden set fra ryggen

I morges læste jeg anmeldelse i Jyllandsposten af en bog, der hed “Kvinden set fra ryggen” af forfatteren Jesper Wung-Sung.

I aftes så jeg mig selv fra ryggen. Jeg skulle egentlig bare lige se, hvor langt mit Corona hår var blevet.

Mit blik kom til at glide ned ad min ryg og jeg opdagede, at jeg har en BULE på venstre side af min ribbenskasse. Som en begyndende “pukkel”. Den er der ikke på den højre side. Det passer med det sted, jeg mine brud sidder og det sted, hvor jeg føler ømhed når jeg sover på venstre side. Jeg kaldte på Kaj og viste ham det. Han kunne også se bulen.

Hvad fanden er nu det?

Klumpdannelse?

Det vil i så fald ikke være første gang, jeg har udviklet klumpdannelse i et knoglebrud. Nå … spændende at se, hvad det udvikler sig til :-/

I dag er det 97 dage siden jeg brækkede de 4 ribben …

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar