0 Udgivet i Arbejdslivet/ Fotografering

Kvinden uden underkrop

I dag er jeg kvinden uden underkrop. Jeg (og alle mine kollegaer) skal fotograferes til firmaets nye hjemmeside og det er ligegyldigt, hvad vi har på forneden. Men ret vigtigt, hvad vi har på for oven. Og folk, der kender mig ved, at det med opstillede billeder ikke er så let for mig (INGEN photoshop!)

Mændene kommer i deres firmaskjorter med logo på kraven. Kvinderne (alle interne) har ikke firmatøj, så hvad skal vi tage på?

Vi ved det ikke …

Så jeg vælger noget neutralt, der nok ikke vil blive lagt for meget mærke til.

Jeg kunne også tage jakke på, og se business-agtig ud“, sagde jeg til mig selv, da jeg stod foran spejlet.

Jeg tog min ældgamle blæser på, som jeg plejer at bruge, når jeg skal være business-agtig og så var det jeg kom i tanke om det her SINDSYGE faktum:

Den her jakke havde jeg på, til den allersidste julefrokost jeg var til, i selvsamme firma. Og allerede dengang var jakken gammel.

Det er nemlig sådan, at i den virksomhed jeg er ansat, har jeg været ansat før.

Første gang jeg blev ansat var i år 2000. Jeg var 35 år. Jeg arbejde i virksomheden indtil udgangen af 2005, hvor jeg rejste videre i mit arbejdsliv. 15 år senere – i 2018 som 53-årig – blev jeg ansat i virksomheden igen i et andet job. Nu ligger virksomheden i en anden by, i et andet hus og de eneste kolleger, som er tilbage fra sidst jeg var der, er direktøren selv. Derfor føler jeg ikke sådan i hverdagen, at det er samme virksomhed, jeg er kommet tilbage til.

Men da jeg tog jakken på foran spejlet i morges, kom jeg til at tænke på den sidste julefrokost i december 2005, som samtidigt føltes som min afsked til huset. Jeg havde fået et nyt, spændende job, jeg skulle ud og prøve. Det var DEN selvsamme jakke, jeg havde på den aften. Jeg kan også huske jeg bare et bælte i min bukser, med rødt neon-lys i, hvor der stod merry chistmas og blinkede.

Måske havde jeg ligefrem nissehue på?

Det er fucking den samme jakke!!!!!

Hvordan kan man have sådan en gammel jakke i sit skab? Fordi det er en tidløs blæser? Fordi jeg sjældent bruger den, og derfor ikke slider på den? Fordi jeg er ualmindelig god til at passe på mit tøj? Vælg selv. Jeg er nærmest helt flov over, at tænke på det.

Skulle jeg smide den ud?

I første omgang nøjes jeg med at hænge den tilbage i skabet. Den kommer ikke med til firmafotografering i dag.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar