2 Udgivet i Hverdagen

Løn som fortjent

Solskin, søndag morgen og vindstille vejr.

I dag skulle være dagen, hvor jeg besluttede mig for, at prøve kræfter i en lidt mere “hurtigkørende” gruppe end den jeg plejer at cykle i – bare for at give mig selv et lille boost. Måske kunne jeg holde en time? Lidt var bedre end ingenting.

Det var udgangspunktet og jeg sagde det til turlederen, inden vi kørte ud.

Det gik rigtig godt!

Jeg holdt hele vejen hjem og bedst af alt – jeg gled godt med i gruppens flow og selv om jeg var eneste pige blandt 16 mænd, var det slet ikke mig, der var sidst på bakkerne idag. Det føltes rigtig godt at træde igennem. 73 kilometer med 27 i snit. Jeg er overordenlig godt tilfreds med min indsats.

“Jeg vidste du ku”“, sagde Kaj, da jeg kom hjem. Han cyklede alene i dag. I hans baghjul har jeg som bekendt lidt (av, av, av) en del kilometer, de seneste uger.

Det ser ud til det har lønnet sig 🙂

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Hammy
  10. april 2011 at

  Stærkt kørt!

  Personligt kommer jeg nok ikke op på den distance før påskedagene; men jeg kan godt mærke, at det begynder at blive presset at komme i cykelform.

 • Svar
  charlotte
  10. april 2011 at

  Sejt gået Helle, sikken form du er i, men du er også meget ihærdig.

 • Læg en kommentar