0 In Vi ser cykelløb

Lørdag morgen med cykelløb

Lørdag morgen sover jeg længe og da jeg står op, laver jeg kaffe og skærer en skive af min hjemmebagte grovbrød.

Med det sætter jeg mig til rette foran fjernsynet og tuner ind på én af mine mange sportskanaler. Jeg skal se junior drengene cykle om verdensmesterskabet.

Jeg tænker over, hvor sjældent det egentlig er, der er ordenligt TV dækket cykelløb i dansk fjernsyn. Tænk hvis de byttede LIDT af al den TV tid håndholden får ud med cykling …

TV2 Sport har forsinket transmissionen pga. en forlænget spilletid i en batminton kamp i Japan Open. Istedet snupper jeg Eurosport.

Cykling ses egentlig bedst i fjernsynet. Jeg har set alle de transmitterede VM dicipliner i TV denne uge. I morgen tidligt går turen til København og Rudersdal – og så skal jeg se noget live cykling. Hvis ellers jeg kan komme til … .

Foreløbig er det lørdag og dagen er først lige begyndt.

Mens jeg ser cykling, skriver jeg To-do lister. Lørdagens gøremål må ikke glemmes – ellers går det bare som i går. Da svigerfar ringede kl. 15.00 og spurgte om jeg havde glemt ham, kunne jeg først ikke engang huske, hvorfor jeg skulle huske ham … Vi nåede hans tog alligevel og jeg var kun ved at køre én fodgænger ned, da jeg forsinket rææææsede mod banegården i fuld taxa tempo. Forhåbentlig er svigerfar nået godt til Rudersdal og får sent noget cykelløb de næste dage.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Den 3. september 1982

I dag er det den 1. september. På søndag er det den 3. og dermed 24 (fireogtyve?!) år siden, jeg løb ind i et lækkert skår, på et lokalt diskotek.Dvs....

Close