4 In Bakker

Laaang og god søndagstur

Søndag og solskin. Så skal vi SAFTSUSE mig ud på cykel og gerne en tur der lidt længere, end vi når normalt og gerne lidt hårdede end turene med Hjerterdame holdet og “Lær-at-cykle-40-km”.

Nikoline og jeg sneg os med på cykeltur med B-drengene – som sædvanlig med en fast aftale om, at hænge på så længe vi kan og ellers køre fra.

Det er sommerferie i Baghjulet og så kører man uden officiel turleder. I gamle dage (for 10 år siden) elskede jeg sommerferien i klubben, fordi den var den periode, hvor man kom ud at cykle med nogen, der kørte lidt stærkere. Man fik altid prøvet sig selv af i sommerferien, hvor der ikke mødte så mange til træning, der herskede lidt mere opløsning og alle cyklede sammmen med alle. Nu hvor klubben er blevet så stort, er det ligefør gruppeopdelingen alligevel er som den plejer, fordi der står så mange til træning – det ikke helt det samme.

I dag tog Per teten som turleder og lavede en tur ned omkring Assens og “Sønderby Bjerge” (… bjerge!!!) og Thorø Huse-

Hvor er der bare flot dernede!

Selvom der bliver kørt stærkere, end jeg er vant til i sådan en gruppe, er det alligevel meget rarere – der blev kørt fremad hele tiden. Én accelleration og hold så ellers farten – det er ikke altid lige så hårdt, som når man kører elastik og opsamlingskørsel.

Gruppen var god til at give gruppens 2 eneste piger (Nikoline og mig) de gode pladser, hvor vi sparede kræfter og blev suget med og man kørte jævnt hen over bakkerne, så alle kom med op.

Efter 80 kilometer var jeg godt brugt. Især mine arme og håndled gjorde ondt. Jeg er ikke i form til, at sidde på cyklen i +3 timer.

Da jeg landede hjemme, stod der 107 kilometer på tælleren. 28 i snit.

Nu er jeg træt, en lille smule forkvalmet (som jeg plejer at være, når jeg har været hård ved mig selv på cykel), men dybest set godt tilfreds med indsatsen og turen.

Det bliver ikke til den hel store aktivitet resten af søndagen ….

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Christina
  8. juli 2012 at

  107 km.. puha det kan jeg ikke klare endnu, men godt klaret!!

 • Reply
  Helle
  9. juli 2012 at

  Tak. Der er ikke så meget spræl i én, efter sådan en tur …

 • Reply
  MrsBaloui
  9. juli 2012 at

  170 km – WoW!
  Vores lille familie havde også en dejlig tur på MTB (ikke så vildt som “de rigtige”, men dog alligevel udfordrende – 17 km er laaangt, når man er 8 år, så der blev rost og motiveret godt undervejs 🙂

 • Reply
  Helle
  9. juli 2012 at

  17 kilometer på MTB er også en udfordring – især for en 8-årig. Godt kørt!

 • Læg en kommentar