0 In Bolig og hjem

Lad den gå

Da dagen var omme i går, traf jeg en svær slutning. Det slidte silketørklæde fra Noa Noa (2011) med huller i, skal sendes til de evige textil marker. Det er færdigt. Brugt. Levet til ende.

Det er lige som når man anskaffer sig en hund. Holder man af den, skal man også være klar til at sige farvel, når tiden kommer.

UD med silketørklædet.

Ved samme lejlighed kasserede jeg: 1 styks Masai posebuks. De var ellers dyre da jeg købte dem i 2017. De er stadig fuldt fungerende og ikke særlig slidte (fordi jeg ikke bruger dem ret tit). Jeg bryder mig ikke om farven (marineblå), der er “knæ” i stoffet første gang jeg sætter mig ned og de får mig til at se endnu tykkere ud end jeg er i forvejen (fyringsgrundlag i sig selv!).

UD med posebuksen.

Ud ryger samtidig en billig rosa tanktop (købt i Rema), i et ubehageligt kunststof med en kant der ruller og en strop der er lidt for lang.

UD med tanktoppen.

Jeg er dermed nede på:

8 tanktoppe
11 tørklæder og
0 par posebukser

Projekt Tæl-dit-tøj strategi: Lidt, men kun det bedste!

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar