0 In MTB by Night

Ladies MTB by Night

Vores lille damegruppe var ramt af afbud, ved sæsonens sidste Ladies MTB by Night, som vi kørte i aften. Men det gjorde ikke noget, for Vickie og jeg cyklede godt sammen og holdt dampen oppe. Dejligt vejr. Godt føre. Tilpas udfordrende spor.

Vi evaluerede lidt på de cykelture vi har haft, i hvert fald før isvinteren satte ind. Vi syntes begge to, det havde været nogle gode natcykelture. Vi håber, vi kan gøre det igen næste år.

Aftenens rute indeholdt meget singletrack. Temmelig udfordrende, bakket og blødt. Vi havde ikke ét eneste stop i den time vi cyklede og da timen var gået, havde vi kørt 4 omgange, vendt hele verdenssituationen og cyklet ca. 12 km. Det lyder ikke af meget, men det er det.

Og min lygte? Den er stadigvæk fantastisk!

På vej hjem, cyklede jeg forbi fodboldklubbens klubhus. I skulle se den flok 14 årige, der sad nede bag skraldespandene og røg i smug, da jeg drejede hovede og rettede mit SPOTLIGHT mod dem. De lignede nogen, der troede de var taget af “Forældrepatruljen” – heldigvis for dem, var jeg hutigt væk igen 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar