0 Udgivet i Motionscykelløb

Lady Tour står for døren

På lørdag skal vi til Herning og cykle Lady Tour – et nyt motionscykelløb kun for kvinder. Det køres for allerførste gang i år. Vi er 5 damer fra cykelklubben, som skal køre løbet.

Vi er ikke nogen vildt homogen gruppe formmæssigt set, for vi bruger ikke alle sammen lige meget tid på at cykle. Der er jo andre ting i livet. En spiller på keglelandsholdet. En har 3 store teenagedrenge, som er licenscykelryttere. Vi har alle sammen arbejde, familie og børn. En har børnebørn.

En af os har slet ikke fået cyklet. Et par stykker er pænt cyklende i vores gruppe D som kører omkring 23 km/t i snit. Jeg ved slet ikke hvordan den fjerde cykler. Og så er der mig – som til dagligt “hænger i neglene” efter The Boyzzz i gruppe B – og bruger rigtig meget tid på det.

Så er det, det kan være et problem at finde sig til rette i et tempo, der passer alle.

Tre af os der deltager i Lady Tour sidder til dagligt i det vi kalder Pigetræningsudvalget, hjemme i klubben. Vi arbejder på at fremme motionscyklingen for damerne, laver arrangementer og ture målrettet damerne – som f.eks. turen her til Lady Tour.

Vi skulle gerne have lavet en anmeldelse af Lady Tour bagefter. Måske kan det blive en årlig tilbagevendende pigetur for vores klub, ligesom Tøserunden er det? Vi må se.

De lover tiltagende kuling … Jeg ved simpelthen ikke, om jeg skal drage ud på træning, på min letvægter i aften?

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar