0 In På skrump

Laksen er landet

I juni fangede Kaj som bekendt en stor laks oppe i Norge.

Hans kollega fangede én der var lige så stor.

De to store fisk er nu ankommet hjem til Danmark med en af Nikoline køletransporter fra InterCargo, efter at være blevet røget og vacuumpakket i tilpas stykker hos et norsk Røgeri. Nu bliver de mange, mange kilo fisk fordelt mellem alle kollegerne på fisketur, så alle får lov at smage.

Jeg får lov at smage i dag.

Madpakken er lavet – en rest grønsagsterrine fra aftensmaden i går, salat, avocado og 140 gram af Kajs laks i skiver.

DET er da en god madpakke på en mandag på kur.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
2000 meter på tom mave

I dag fik jeg prøvet af, om jeg kunne morgensvømme.Ikke så meget tvivl omkring svømningen, som er den idrætsgren jeg bedst har kunnet dyrke mens jeg har haft dårlig ryg....

Close