1 Udgivet i Motionscykelløb

Landsstævnet står for døren

Så kom starttiderne til DCU Landsstævnet, som løber af stablen i weekenden. Det Landsstævne, som jeg har haft det lidt blandet med i det forgangne år, efterhånden som jeg har set nærmere på konceptet …

Vores mixhold, som består af 3 mænd og 4 kvinder går til start på 90 kilometers holdtidskørslen lørdag eftermiddag kl. 14.30.

Jeg kan se, at hvis skal gøre os forhåbninger om så meget som en “bronzemedalje”, så skal vores hold køre de 90 kilometer på 200 minutter – det svarer til en gennemsnitshastighed på omkring 29 km/t.

29 km/t hen over 90 kilometer i Svanninge Bakker!?

For mig er det fuldstændigt urealistisk! Jeg kender dele af ruten fra Alpetramp og fra cykelturene ved Post Danmark Rundt medhjælperfesterne.

Nå, skidt …. Der er nok alligevel ikke ret meget bronze i den “bronzemedalje”. Vi cykler sgu bare en tur, gør vi.

Iøvrigt, så står der, at “de angivne diplomtider for mixhold forudsætter at alle kvinder kommer med i mål”.

Hvad forestiller de sig?! At mixholdene skulle sætte én eller flere kvinder af, på en fremmed rute et sted på sydfyn?! Så kender de i hvert fald Baghjulets klubånd meget dårligt! Vi er motionister. Vi cykler for sjov! Vi sætter (helst) ikke folk af og da slet ikke når vi cykler i fremmed terræn.

Iøvrigt så starter festmiddagen kl. 18.30 – og med vores 90 kilometers starttid kl. 14.30 – som vi måske på en god, vindstille dag kan køre med 27 km/t (?) – så kan jeg godt se, vi ikke når at lægge meget make up før den fest.

Men pyt … 30 kilometers holdtidskørslen ligger alligevel næste morgen kl. 8:00 – og over middag rundes af med et 90 kilometer Postmasterløb. Det er nok begrænset hvor social man orker at være den lørdag aften.

Jeg ved ikke hvad jeg skal mene …. man lad os nu få den weekend overstået.

Tænk POSITIVT, Helle!!

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Nanna
    9. september 2008 at

    go tur Helle. Det lyder nu dejligt på trods af alt…..

  • Læg en kommentar