0 Udgivet i Gymnastik

Landsstævnetræning vol. 10

10. Landsstævnetræning er i aften.

På vej hjem fra weekend i Tyskland i mandags, sagde jeg til veninden “Lige nu gider jeg ikke hjem til gymnastiktræning i aften“. “SKAL man tage til gymnastik, når man ikke gider?“, spurgte hun så.

Jeg kunne så fortælle hende, at ja det skal man. For når man melder sig på et Landstævne hold, så indgår man en hold-forpligtelse. Man møder op – medmindre man har en rigtig god grund til at blive væk, såsom sygdom eller andet, der ikke kan aflyses.

“Ikke lige at gide i aften” er IKKE gyldig grund til at blive væk. Det må være lige som at være del af et fodboldhold. Det går ikke, hvis man bare bliver væk, når man ikke gider, for så mangler man en på holdet.

Forresten, så gider man!

Ellers meldte man sig ikke.

Og (medmindre der opstår noget uventet sygdom) ser det ikke ud til, jeg kommer til at få fravær fra nogen træninger.

I går var der ekstratræning. Den 2. af 3 skemalagte søndagstræninger , som vi har kendt lige fra starten. Jeg tog cyklen (20 km hver vej) og jeg mødte en masse cykelbekende på vej til mødestedet i det gode vejr.

Vel fremme startede vi med nogle praktiske informationer om Landsstævnet og om den mulige ekstraopvisning, der måske kommer.

Så opvarmning.

Jeg var morgenfrisk og havde LYST til at bevæge mig. Min krop har det meget bedre på en formiddag, fremfor når den træner om aftenen. Bagefter fulgte 2 timers effektiv serie-træning.

Tiden fløj af sted og pludselig var tiden gået!

Bagefter trak jeg den ene instruktør lidt til side. Jeg fortalte hende, at jeg bare lige savnede én ting. Jeg har nemlig kun (!) 5 års erfaring med rytmegymnastik, og jeg kan næsten ikke undvære at hjemmetræne en lille smule mellem træningerne. Så …. kunne man få en video? Uh, jeg var helt nervøs for, hvad hun ville svare. Måske ville hun sige “det bruger vi ikke her!”, men det gjorde hun heldigvis ikke. “Selvfølgelig. God idé. Husk mig lige på det i morgen”.

Pyyhhhh – lige at kunne finpudse de skridt i ro og fred derhjemme til musikken. Det plejer at være SÅDAN jeg får de sidste ting 100% på plads. Når jeg har hjemmetrænet, møder jeg op til næste træning og KAN koreografien. Jeg plejer at vold-slide de videoer op.

Kristiflyvefarts-ferien er slut. Det er helt trist, så hurtigt sådan 4 fridage flyver af sted. Om lidt drager jeg ud i morgentrafikken igen.

Program denne uge:

Gymnastiktræning / Cykeltræning / Folkeafstemning …

(om afskaffelse af forsvarsforbeholdet. Jeg stemmer JA til at få det forbehold om forsvarspolitik fjernet. Lige som jeg stemte JA til Maastrichtraktaten og det udvidede EU fællesskab i 1992 (som bekendt tabte jeg, dengang))…

/ Generalforsamling i grundejerforeningen / arbejde-arbejde-arbejde-arbejde-arbejde.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar