0 Udgivet i Hygge

Lang lørdag forude

Jeg fik en anderledes og for mig ny cykeloplevelse i går aftes. Nikoline inviterede os med til DM i banecykling på Århus Cykelbane.

Der var dælme fart over feltet og man skulle være skarp for at følge med i konkurrencen. Jeg fik forklaret hvad det gik ud på og det var spændende – ikke mindst, når der er nogen at heppe på. Nikolines svoger deltog – vi heppede alt det vi kunne.

Det hjalp! Han fik i hvert fald en medalje. Og blomsterne? Dem fik hans mor med hjem.

Det er Sankt Hans. Det er lørdag. Jeg er tidligt oppe. Kaj skal køres til Vejen, hvor han starter Hærvejsløbet som kaptajn hos ‘Bevæg dig for livet – Riders’. Bagefter kører jeg til Viborg og parkerer Das Auto. Kaj kan nemt finde den, når han kommer i mål. Han har nemlig ‘find-min-bil’ på sin telefon. Dermed ved han altid hvor Das Auto – og jeg (som kører i den til hverdag) – er.

Bagefter kører Nikoline og jeg retur til Middelfart i Clio’en …. jo, for det er nemlig sådan, at Nikoline er flyttet hjem i nogle uger, fordi hun har fået sommerferie job på sin gamle arbejdsplads, Føtex. Og det er jo dejligt. Så kan vi cykle en tur sammen i eftermiddag. Vi cykler hen til Onkel Olav og holde Sankt Hans. Nikoline insisterer på Sankt Hans hos Onkel Olav, nu da det blev taget fra hende sidste år, pga. hendes akutte tarmslyng.

Jeg smutter – lang lørdag forude.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar