0 In Motionscykling

Lang tur på Kristihimmelfartsdag

Fru Kaptajnen inviterede til lang tur Kristihimmelfartsdag og 16 personer ville med.

Vi snuppede den første defekt før start. Ingen sag, når man har hjælpsomme klubkammerater, der træder til.

forstepunktering

Turen gik mod nordfyn af de små veje. På en af disse, nappede vi turens 2. defekt – en punktering. Igen, masser af hjælpere til den uheldige debutant (som aldrig havde prøvet at skifte en slange før), bla. Charlotte fra Billund, som jeg før har været på besøg hos (sammen med min cykel).

naestepunktering

Punkteringen viste sig at være en grim siver, der gav flere stop undervejs. Men skidt pyt – hvad betyder pauser på en lang cykeltur, når solen skinner, vi har fridag, de gule rapsmarker dufter af forår og lærken synger over Nordfyns marker.

pausepålangtur

Turen var ialt 100 kilometer og det eneste grimme uheld havde vi ved ishuset på Varbjerg Strand. Allan styrtede da han skulle parkere og landede med næsten lige lukt ned i græsplænen. Én skreg af spontant af grin. Et par af os ventede lige til vi havde sikret os, han ikke var kommet til skade – indrømmet: Det så eddermugme morsomt ud 😀

allan

Vi spiste vores godt varme madpakker fra lommerne inden turens sidste 30 kilometer – her lå bakkerne. Dem kom vi også godt igennem.

Og vupti …. 100 kilometer vel gennemført Så er man kørt en lille smule mere i form til DGI Hærvejsløbet om godt en måned.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Kilometerliderlig

Jeg har et hashtag her på Helleshyggeblog, der hedder #kilometerliderlig. Jeg bruger det, når jeg en gang imellem ironiserer over min egen stædige evne til at jagte kilometer, bare for...

Close