2 Udgivet i Familie

Laura 11 år

Laura’s 11 års fødselsdag var i går. 11 år!

For pokker da. Laura’s barnedåb var en af de første ting jeg skrev om her på HellesHyggeblog. Og nu er hun 11 …

Vi skulle ud at bowle. Vi var 6 – 3 drenge og 3 piger. På forhånd fik jeg fortalt Laura, at hun ikke skulle ønske sig at spille mod Kaj. Han er nemlig nærmest gammel verdensmester (eller i hvert fald gammel Danmarksmester …. eller ungdoms Danmarksmester. Altså i Kegler – det ligner da lidt.)

kajbowler

Nå, men Laura synes det var en god idé at lave et pige hold og et drenge hold. Det blev et hårdt opgør mellem Laura og faster Helle – hun endte med at slå mig i to spil, godt hjulpet af, at jeg overtrådte et par gange.

laurabowler2

Og hun triumferede over sin sejr. Hun er ikke konkurrence-menneske for ingenting. Laura er elite svømmer. Hun træner 4 gange om ugen og kommer let op på 8-10 kilometers svømmetræning om ugen. Det’ sgu vildt i den alder!

Efter bowlingen var der fødselsdagsmiddag. Maden var god, men Laura og jeg klagede til betjeningen over “fesen” cola uden brus, men de var ligeglade. Det var en god fødselsdag og JEG var i hvert fald træt da dagen var omme. Der var ikke træthed at spore hos fødselsdagbarnet.

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Anette
  27. februar 2017 at

  Tillykke med Laura
  lyder som en god fest, trist med fesen cola og manglende reaktion…

 • Svar
  Helle
  27. februar 2017 at

  Det gik alligevel – selvom det ikke lykkedes os, at få rabat på den fesne cola.

 • Læg en kommentar