2 Udgivet i Foreningsarbejde

Let som en cykeltur på en solrig dag med vinden i ryggen

Denne fridag starter med, at få lidt foreningsarbejde fra hånden. Jeg skriver referat fra udvalgsmødet til klubbladet.

Jeg sidder faktisk med en anelse røde ører lige nu, for jeg og mit bladudvalg var nemlig et af de udvalg der efterlyste hjælp og flere skribenter i marken på cyklerne den aften i januar. Jo flere vi er til at skrive og få idéer til redaktionelt indhold, jo mere spændende og varieret bliver vores cykelblad.

Pt. består vores redaktion ”kun” af 2 skrivere, en fotograf og en annoncemand.

Vi har deadline på årets første klubblad om 8 dage. Stoffet flyder ind i Leo’s om min indbakke i én lind strøm. Billeder, beretninger, anmeldelser af motionscykelløb, cykelhistorier og meget mere.

8 dage før deadline og spaltepladsen er (så vidt jeg kan se) stort set fyldt op!

Yiiiiihaaa, hvor det går. Som en cykeltur på en solrig dag med vinden i ryggen.

Et prik på skulderen, en opfordring, en mail med et spørgsmål og ind flyder stoffet fra klubkammeraterne, oven i købet med et ”Selvfølgelig”, ”Gerne”, ”Jeg bidrager med glæde”.

Jamen, vi mangler jo slet ikke skribenter i bladudvalget! Det er jo allerede vores medlemmer, der skriver bladet.

Hvor er vi altså privilegerede.  🙂

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  AsgerF
  22. februar 2008 at

  Priviligerede? Det er ikke ordet!
  Jo, det ER ordet. Luksuriøst.
  I min klub måtte eftersommernummeret udsættes to måneder plus den almindelige måneds produktionstid, på grund af materialemangel.
  Ingen fortalte at det var udsat, så alle gik vist oven i købet bare og ventede på at det skulle komme, fremfor at ransage hjernemassen/stærekassen for manuskripter.
  Synd, for det bider sig selv lidt i halen, at når udgivelsestidspunkt er usikker er det mindre fristende at sende noget ind, i hvert fald hvis der er et aktualitetsbehov.
  Baghjulets klubblad ser ellers dyrt ud, eller i hvert fald eksklusivt, hvis den fysiske version er lige så farverig og glittet som pdf-udgaverne. Sikkert også tillokkende for skribenterne, måske det er en del af hemmeligheden bag medvinden.

 • Svar
  Helle
  22. februar 2008 at

  Dyrt er det i hvert fald, men det ser ikke ud til medlemmerne er klar til at skippe det trykte blad, til fordel for hjemmesiden. Endnu. Det er ellers noget vi debatterer engang imellem.

 • Læg en kommentar