2 In Løb

Lillebælt ½marathon

På lørdag får vi rigtig mange gæster her i Middelfart i anledning af Lillebælt ½marathon. Jeg har meldt mig som hjælper og i aftes ringede arrangøren, for at instruere mig i min opgave.

Jeg skal stå ved målstregen (sammen med 5 andre). Med et smil og et skulderklap måske, skal vi byde de 7.800 deltagere velkommen i mål. Så skal vi (venligt men bestemt) dirigere løberne fremad og hen mod forplejningsområdet, hvor der er væske og energi. (Kender det godt fra cykelløb – når folk når målstregen, så stopper de op. De er jo i mål – og så kan der nemt opstå ”trafikprop”.)

Hvis nogen bliver utilpasse eller går sukkerkolde, skal vi knipse efter samaritterne, som er lige i nærheden.

Det lyder som et godt job.

Jeg glæder mig til at opleve ½marathon fra hjælper-siden (når jeg nu ikke kan løbe selv)  – og jeg håber jeg får et glimt af de mange, mange venner, bekendte og ét enkelt familiemedlem (Kajs søster), som skal ud og løbe.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catarina
  1. maj 2008 at

  Så kan det være vi ses, hvis jeg kommer i mål 😉

 • Reply
  helle
  1. maj 2008 at

  Jeg vil kigge efter dig 😉

 • Læg en kommentar