0 Udgivet i Hverdagen

Liveshopping online

I går prøvede jeg noget jeg aldrig har prøvet før. Jeg deltog i en liveshopping på Facebook.

Nogen delte et link i Middelfart gruppen og af lutter nysgerrighed klikkede jeg ind for at se, hvad det var.

Det viste sig at være en form for varepræsentation hos 3 handlede i byen, Fri Bikeshop, Kop & Kande samt Knit Sister Studio. Butikkerne viste deres gode tilbud i en livevideo og man skulle så bare skrive “Ja tak nr. dit“, “Ja tak nr. dat” hvis man ville købe.

Jeg kom ind midt i Kop & Kandes præsentation og (lidt for sjov) trykkede jeg “Ja tak” og inden jeg så mig om, havde jeg gjort 3 gode køb.

Næste morgen ville man så få at vide, om man havde fået købet (de kunne jo være udsolgt), men jeg fik alle mine 3 og skulle overføre betalingen pr. mobilpay.

Det gjorde jeg.

Butikkerne er jo lukkede (pga. Corona), så man kan jo ikke bare gå derind, men man skulle aftale med butikken, hvordan man fik sin vare udleveret. Jeg fik en besked om, at Kop & Kande lige ville komme forbi med mine varer – og dælme … hen ad 15:30 da hjemmekontordagen så småt lakkede mod enden, stod damen fra Kop & Kande uden for min dør og leverede varerne.

Det’ dælme da fornemt!

Så nu har jeg brugt mine fødselsdagspenge på et Christian Bitz fad, en Eva Trio sauterpande og en Curl and Swirl Grønsagscutter.

Pris ialt: 689,85.

Det’ dælme billigt.

Det var et kreativt salgsindslag her i Coronatiden, og en god gerning over for de hårdt trængte butikker, der ikke kan tjene penge 🙂

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar