1 Udgivet i Svømning

Livløs livredder

Vi kom til en låst dør i svømmehallen i morges kl. 05.30. Det er sket 6-8 gange på de 14 år jeg har morgensvømmet (alligevel tænker jeg hver gang “Sover de nu for længe igen!?!”).

Tidsplanen skal ikke skride ret meget – så er jeg nødt til at droppe svømmeturen og tage bilen hjem igen. Og det er TRÆLS, når man er stået op kl. 5 for at svømme!

Jeg blev siddende i bilen i morges og ventede lidt (det gjorde de andre også) og et par minutter over halv seks så jeg pludselig i bakspejlet  et par morgensvømmere stå, og kastede sten op mod ruden på svømmehallens første sal.

Så dukkede et søvndrukkent ansigt op i vinduet. Det var livredderen!

Han overnattede oppe i solariet!!!

Nu væltede han ned af trappen, i T-shirt og morgenhår og lukkede os ind.

Nøøøj – hvor fik han skæld ud, af nogen af de andre. Vi morgenmennesker har ikke altid den store forståelse for folk, med tilbøjelighed til at sove over sig. I omklædningsrummet fortalte en af de andre, at den her livredder kom fra Århus og pt. ikke havde noget sted at bo. Hmmm … ja, så kan han da også lige så godt flytte ind i solariet …?

Nå – ind kom vi og jeg fik heldivis mine 1000 meter, at starte weekenden på. Og det var dejligt, for jeg har været ØM i rygstykkerne i nat, efter ball-træningen i aftes. Ondt i ryggen – men heldigvis GODT ondt og ikke ONDT ondt.

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Madame
    17. oktober 2008 at

    Hvor er det flot, at du står så tidligt op for at svømme! Men det var en temmelig pinlig historie for livredderen, haha … :o)

  • Læg en kommentar