0 Udgivet i Cyber-livet

Løbet tør for blogindlæg

November 2012 lakker mod enden. Kl. er kun lidt over 7. Kaj trak i regntøjet og cyklede af sted for at tilbringe dagen på sit fine nye kontor for 40 minutter siden.

Selv har jeg dagens første møde kl. 9.00 og kan starte i ro og mag.

Så jeg tager kaffen med ind til computeren og kigger forbi Helles Hyggeblog.

Himmel! Så er der igen smuttet en uge og ingenting har jeg fået skrevet.

Helles Hyggeblog startede 4. april 2006 som en udfordring jeg stillede mig selv. Jeg ville hver dag i et helt år skrive en lille tekst – og når de 365 blogindlæg var postet ville jeg lukke bloggen igen.

Tro mig – i 2006 var det ikke almindeligt at blogge. Facebook var knap nok kommet til Danmark – hvor var verden dog anderledes for bare 6 år siden.

Jeg fik aldrig lukket og nu har Helles Hyggeblog levet i 6½ år …

Reglerne var enkle og til at overholde: Jeg ville skrive om ting i hverdagen, som gjorde mig glad. Privat var privat og mit arbejde ville jeg aldrig skrive om.

Nu er det blevet den 27. november – Jeg tænker så det knager: Hvad skal jeg skrive i dag? Måske skal jeg filosorer lidt over julemåneden, som snart kommer? Julepynten, som snart skal op?

Hmmm… Jeg kan mærke jeg ikke rigtigt brænder for det blogindlæg.

Så jeg kigger tilbage i arkivet for at se, hvad jeg egentlig skrevt i disse date for ét, to, tre … år siden? Jeg ser til min skræk, at jeg skrev: Om julen der snart skulle komme …. :-/   Både for ét, for to og for tre år siden …

Jeg er ved at løbe tør for blogindlæg.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar