0 Udgivet i Løb/ Op af sofaen

Løb i Lübeck

Lørdag morgen stod jeg tidligt op på hotellet i Lübeck. Jeg skulle ud på en løbetur og det er altid sjovere at se nye veje. Jeg glædede mig.

Jeg ville Innenstadt rundt og havde checket turen på Google Maps inden afgang. Jeg satte mapapal til og delte mit livetrack med Kaj, så han kunne se hvor jeg var.

Det blev en fed løbetur i en morgenstille by. Hvert skridt en oplevelse – tænk at jeg løber HER.

6k og pr på 5k 😊 jeg var i så godt humør, da jeg var tilbage og kunne hoppe i bad.

Så morgenmad med Kaj og vennerne og ud på bytur. Lørdagen blev rånydt i Lübeck i skønt vejr.

Da vi kom hjem til hotellet sent lørdag eftermiddag opdagede jeg, at jeg havde glemt at slukke mapapal efter løbeturen. Derfor kunne jeg se, st vi har GÅET 15 km gennem Lübeck by gennem dagen! Ikke så mærkeligt, at vi trænger til en “Opa” på hotelværelset inden middagen på Shiffergeschällschaft i aften.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar