2 In Løb

Løb på græs

Ja, nu var jeg jo rent ude at skride med Das Auto i går morges pga. sort is, så jeg var ekstra forsigtig i morges, hvor det var vejr til en lille morgenløbetur. Jeg skulle helst ikke skride i de lyserøde!

Så jeg løb på græs …

Frem og tilbage og frem og tilbage på Fodboldbanen.  Hvorfor gøre det så kompliceret? Vejret var friskt og udsigten smuk og Kaj var kørt til bager efter rundstykker og jeg ville være hjemme lige om lidt.

Det er sjældent jeg løber om morgenen. Det er mørkt og jeg vil hellere svømme. Men i dag havde jeg tid og jeg fik nemt 5 kilometers terrænløb i hus – ude at glide.

Og sikke dog en solopgang, jeg så denne morgen. Hvor er det sjældent jeg får dagslys i øjnene i denne tid.

Og se så lige en skygge, jeg kunne kaste!

Heeeeyy? Synes I også det allerede ser ud som om jeg har tabt fedt på lårbasserne af al det løberi?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Pernille
  16. december 2017 at

  Flotte, lange ben 🙂

 • Reply
  Asger
  16. december 2017 at

  Fede kurver, gps/puls.

 • Leave a Reply

  Read more:
  Pia-klipper-post-billedet

  Jeg hentede Pia kl. 9 til morgen. Hun og cykel stod klar - fit for fight. Pia var i hvart fald. Hvad hendes cykel angik, synes jeg måske den kunne...

  Close