0 Udgivet i Løb

Løb på min vej

Øst-vest, hjemme bedst. Vi landede hjemme på matriklen ved 16-tiden og kl. 19 gik vi ned til Landevejen for at være tilskuere til Lillebælt Halvmarathon. I år gik ruten lige forbi vores hus.

Og her var fest og ballade. Femte klase fra Anne Trolles Skole linede op og spillede på plastiktønder i 3 stive timer. Sikke en energi!

Strib Landevej var festligt pyntet med fakler langs hele vejen.

Og dem blev der god brug for, for det var bælgravende mørkt, da vi klappede absolut sidste løber forbi kl. 22.15.  Hun gik/luntede og hun var omgivet af 6 mountainbikere og et fejeblad af en bus, som hun kæmpede sig i mål der som den sidste. Hatten af for hende!

Da hun var forbi, gik vi hjem. Vi frøs rigtig meget. Vi låste os ind i vores hus …

… apropos … så var det måske godt vi havde låst døren? I hvert fald var der en af naboerne på ruten, der kom ind i sit hus og fandt en MARATHONLØBER siddende på sit toilet … med dårlig mave! (Av – han har været desperat!)

Nå – men vi låste os ind, lavede varm te og så det vildeste fyrværkeri ude bag Staurby Skov, med Lillebæltsbroen som baggrund. I skal se, det var nok fordi hende sidste løber, var kommet godt i mål nu.

Jeg slutter dagen med et gensyn med Matador (del 1) og glæder mig til i morgen, hvor jeg skal noget jeg ikke har gjort i sådan ca. 600 dage. 🙂

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar