0 In Hverdagen

Lørdag morgen på Mallorca

Lørdag morgen på Mallorca. Jeg klikker i pedalerne og cykler ud af strandpromenaden fra Alcudia mod Pollenca. Himlen er blå. Selv om det er tidligt kan jeg se på den, at vejret bliver varmt i dag. Pollenca bugtens vand ligger havblik. I bagrunden knejser Formentor og bjergene.

Cykelstien er bred og der er ikke megen trafik endnu. De forretningsdrivende gør klar til at åbne deres butikker. Jeg møder løbere på morgentur. Her dufter af citrontræer! Det gør der overalt på Mallorca. “Pas på kant!”, har jeg lyst til at råbe, da jeg cykler ind i rundkørslen. Men det behøver jeg ikke, for der ligger ingen cyklister bag mig. Jeg er alene …

Og jeg er på min hometrainer …

Det hele er vituelt.

Bare noget jeg drømmer.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar