0 Udgivet i Gravel biking

Lørdags gravel med KNALD på

FEDT lørdags-gravel i november solskin.

Jeg vovede mig ind et sted, hvor der stod, at der var jagt. Der stod ikke noget om, at man ikke måtte cykle igennem.

Jægerne hilste høfligt på mig. Langs vejen stod en masse med knækkede geværer over armen og inde i skovkrattet lå jægere på lur.

De var nemme at se, for de havde ORANGE huer på. Netop som jeg var ud for dem, skød de – BANG BANG BANG. Kæææææf, mand der var KNALD på og hvor blev jeg forskrækket. Jeg gav den lige lidt mere gas på min gravel-road der. Væk, væk, væk.  Det er nu lidt mærkeligt, at der vader nogen rundt ude i naturen og skyder med skarpt.

Da jeg kom hjem, lå der en besked fra Nikoline. Efter at have ligget i KØ til operation i sin brækkede ankel på Skejby Sygehus i TO dage – fastende! – kom hun endelig på operationsbordet her sent lørdag eftermiddag.

I skrivende stund er hun ved at blive opereret i sin højre ankel. Nu må vi se om de skærer hendes Emilie-tatoo itu. Den sidder der på højre ankel, sådan ca. over bruddet.

Jeg krydser fingre for, at hun kommer godt gennem operationen og hurtigt kommer sig over på sin skade.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar