3 In Vejret

Lørdag i læ

“Jeg fryser!! Jeg gider ikke bo i det her land mere!!”.

Det er Kaj. Han brokker sig her lørdag morgen, mens han iklæder sig sit stramme Assos Vintertøj og tager ud på racercyklen.

Enig. Det er møghamrende koldt – men han og hans cykel kan da i det mindste se frem til en uge i sydspanien om kort tid.

Jeg hopper også i vintertøjet og mens Kaj kører på landevejen, tøffer jeg en lille tur ned i skoven.

Ned i læ.

skovsti

En time i bevægelse. Det er målet – og så skal jeg (så vidt jeg nu kan finde ud af det) køre de intervaller, som “Min træner” på vorespuls.dk har lagt ind i programmet denne uge. Så er det om at finde nogen bakker – så kommer pulsen automatisk op.

Først bakken ved Feriebyen.

Bagefter cykler jeg ned til Kongebrobakken. Her er der ingen fare for, ikke at kunne holde varmen.

Jeg møder Kaj dernede. Han tager bakken 2 gang, lige som mig.

Vi puster ud på toppen og kører hjem hver for sig. Han ad landevejen, jeg langs skoven.

Derhjemme loader jeg først turen ind i Strava. Så i Garmin Connect. Så skriver jeg turen ind på madlog.dk – og endelig, på vorespuls.dk – fire forskellige steder!!!

Lørdag eftermiddag slapper jeg af i sofaen med “Duet for livet” – Keld og Hilda Heicks biografi (som jeg gav min mor i julegave). Som altid kan jeg li’ at læse bøger om, hvor andre mennesker har valgt at gribe deres liv an.

Bogen gør mig lidt flov. Jeg befinder mig faktisk i den gruppe af mennesker, der synes Keld og Hildas  genre er  kvalmende, men kapitlet “Elsket og hadet” er en øjenåbner. Man skal godt nok huske, at selvom man ikke bryder sig om folks genre eller brand – eller er enige med dem, for den sags skyld – så skal man have respekt for dem alligevel.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Helle Munk
  23. februar 2013 at

  Og jeg som troede, at overskiften galt en Hærvejstræningstur i Egtved. Synes jeg læste, at du ville møde op dér?
  Nå, jeg bebrejder dig ikke, jeg har ikke været udenfor en dør i dag, nu SKAL det altså snart blive forår.
  Flot, at du kom ud i den kulde.

 • Reply
  Helle
  25. februar 2013 at

  AK – én fik kolde tæer. Tænkte “det er nok både for langt og for hårdt og for koldt”. Jeg har senere hørt fra Gitte, at det var en rigtig god tur, hvor der blev kørt så alle kunne være med – og ingen frøs 🙂

 • Reply
  Helle Munk
  25. februar 2013 at

  Ja, samme tanke havde vi. Og nu ærgrer jeg mig også over, at vi ikke var med. Især når jeg ser videoen derfra.

 • Leave a Reply

  Read more:
  Hmmm ….

  Måske skulle man investere i et nyt tørrestativ, her til foråret?

  Close